Door Inzicht Naar in z'n Vrij

De Elzenboom

Net even anders in coaching en training

Door Inzicht naar in z'n Vrij

 

Inzicht is een van de krachtigste vormen die ik ken. Als je weet waarom jij bent zoals je bent, dan weet je ook hoe je een en ander aan jezelf of je situatie kan veranderen. Je merkt dan ook dat je weer lekker in je vel zit. Dat je moeheid is verdwenen en je weer energiek en fit in beweging bent. Dat je vrij bent van je belemmeringen en blokkades. En dat geeft een enorm vrij gevoel. Dat zorgt weer voor ruimte en dan staat niets meer in de weg om Jouw versie van Jezelf te worden.

 

Het programma 'Door Inzicht naar in z'n Vrij' bestaat uit 8 weken, waarbij je wekelijks modules krijgt aangereikt. Je inzichten krijg je aan de hand oefeningen en aan de hand van 4 readings. Bij dit programma zit ook waardevol bonusmateriaal om jou te ondersteunen in jouw proces. Via De Elzenboom Community op Facebook kan je in een besloten groep je ervaringen delen en contact met anderen en mij onderhouden. Uiteraard kan contact met mij ook via de mail.

 

Aan de hand van een werkboek vol krachtige oefeningen (denken en doen), (schrijf)opdrachten, meditaties en door gedegen zelfonderzoek met gebruikmaking van edelstenen, kruiden, kaarten of runen, ga jij door Inzicht naar in z'n Vrij. Vrij om te zijn wie jij bent, Jouw versie van Jezelf!

 

Wil jij antwoord op:

 • wie ben ik,
 • wat wil ik,
 • wat houdt mij tegen,
 • hoe kom ik waar ik wezen wil?

Wil je weer energie?

Wil je er weer voor gaan?

De antwoorden op deze vragen zijn dichterbij dan je denkt. Sterker, deep down weet je ze al. En ik help jou graag om jouw antwoorden naar boven te halen. Hoe gaan we dat doen?

 

Uit welke modules bestaat het programma:

 1. Wie ben ik en wie ben ik niet: deze oefening is de basis van de weg naar Jouw versie van Jezelf. En ook al heb je dit wellicht al gedaan, je zult versteld staan van de resultaten als je de oefening nogmaals doet. Als je deze oefening oefening serieus doet en er echt goed de tijd voor neemt, dan haal je het beste uit jezelf.

 

 1. Voelen: door een geleide meditatie neem ik je mee op reis door je lichaam en laat ik je stilstaan bij alle facetten van je lichaam. Daarna ga je jouw bevindingen koppelen aan de oefening van module 1. Via deze oefening krijg je inzicht in wat er speelt, welke blokkades er zijn en kan je daarin verandering aanbrengen. Je lichaam vertelt je zoveel, de vraag is: weet jij hoe te luisteren?

 

 1. Wat wil ik en hoe wil ik dat: hoe vaak ik de vraag 'wat wil ik nu eigenlijk' heb gehoord! Nu is het tijd om daar echt antwoord op te gaan geven. En niet alleen wat je wilt, maar ook hoe je het wilt. Nu ben jij aan de beurt!

 

 1. Keuzes: jouw keuzes tot nu toe hebben je gemaakt wie jij bent. In module 3 ga je die keuzes onder de loep nemen. Waren het echt jouw keuzes of toch om aan verwachtingen van anderen te voldoen of om anderen tevreden te houden? In deze module ga je mey jouw keuzes in het reine komen. Want alleen dan staat de weg open naar het helemaal jij zijn.

 

 1. Loskoppelen: met alleen de vorige modules kom je er niet. Je zult hoe dan ook moeten loskoppelen om helemaal jezelf te kunnen zijn. In module 4 ga je hiermee aan de slag met eenvoudige doch krachtige oefeningen. Je zult merken dat na deze oefeningen de energie bij jou weer vrij gaat stromen en dat er weer ruimte komt. Allebei voorwaarden voor de modules die nog komen.

 

 1. Loslaten: om jouw versie van jezelf te worden, is het nodig dat je vrij bent van alle blokkades en belemmeringen die je van jezelf weghouden. In modules 1 tot en met 5 ben je hier al mee bezig geweest. Nu is de tijd gekomen om je echt te bevrijden van alle belemmeringen en blokkades. Daar help ik je mee in deze module.

 

 1. Geluk en erkenning van binnenuit: de vorige modules stonden in het teken van inventariseren, opruimen, een plek geven. Nu is het tijd om weer te gaan inrichten. Wanneer je gelukkig bent vanuit jezelf en jezelf erkenning geeft, sta je stevig in het leven. Je bent dan niet meer afhankelijk van anderen en dat geeft een vrij gevoel. In deze module leer je hoe je dit bij jezelf kunt bereiken.

 

 1. Energie: je staat nu weer in je centrum en van daaruit ga je verder. In module 6 staat het onderwerp energie centraal. Hoe jij in jouw energie kunt blijven en ervoor kan zorgen dat je weer goed in je energie komt als dat nodig is, komt allemaal aan bod in deze module. Dit gaat je ook weer veel eye openers opleveren, dat garandeer ik je!

 

Dit programma komt met waardevol bonusmateriaal. Bonusmateriaal om jou te ondersteunen bij jouw reis terug naar jezelf.

 

Na het doorlopen van deze 8 modules ben jij Jouw versie van Jezelf. Je hebt antwoorden op de vragen 'Wie ben ik', 'Wat wil ik', 'Wat houdt me tegen' en 'Hoe kom ik waar ik wezen wil'. Je hebt het waardevolle proces van Inzicht, Mindset, Verandering en Resultaat je eigen gemaakt. Kom je op een punt dat het weer begint te knagen en je niet zo lekker gaat of niet zo lekker in je vel zit, dan hoef je alleen dit proces te doorlopen en je bent er weer zoals jij dat wilt. Hoe mooi is dat!

 

Ben jij iemand die echt resultaat verwacht?

Ben jij bereid om op een net even andere manier

de confrontatie met jezelf aan?

Ben jij bereid om tijd en energie in jezelf te steken?

Meld je dan nu aan!

 

Jouw investering in de Door Inzicht naar in z'n Vrij e-learning bedraagt € 257,- ex BTW

 

Testimonials

 

Laat je overtuigen door anderen die je voor zijn gegaan en die overtuigd zijn geraakt van deze unieke vorm van coaching. Je kunt het lezen onder de testimonials.

De Elzenboom©2017 | Coach-Trainer Elke Geertsema-Hannenberg | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 05