Het IMVR-programma

De Elzenboom

Net even anders in coaching en training

Het IMVR-programma

 

De IMVR e-learning bestaat uit een programma van 3 maanden, waarbij je wekelijks modules krijgt aangereikt, je inzichten krijgt aan de hand van 12 readings en komt met waardevol bonusmateriaal. Aan de hand van een werkboek vol krachtige oefeningen (denken en doen), (schrijf)opdrachten, meditaties en door gedegen zelfonderzoek met gebruikmaking van edelstenen, kruiden, kaarten of runen, word jij onder mijn begeleiding Jouw versie van Jezelf.

 

Wil jij antwoord op:

 • wie ben ik,
 • wat wil ik,
 • wat houdt mij tegen,
 • hoe kom ik waar ik wezen wil?

Wil je weer energie?

Wil je er weer voor gaan?

Wil jij van Dromen naar Doelen naar Doen?

Meld je dan aan voor het IMVR-programma!

 

Uit welke modules bestaat het programma uit:

 1. Wie ben ik en wie ben ik niet: deze oefening is de basis van de weg naar Jouw versie van Jezelf. En ook al heb je dit wellicht al gedaan, je zult versteld staan van de resultaten als je de oefening nogmaals doet. Als je deze oefening oefening serieus doet en er echt goed de tijd voor neemt, dan haal je het beste uit jezelf.

 

 1. Voelen: door een geleide meditatie neem ik je mee op reis door je lichaam en laat ik je stilstaan bij alle facetten van je lichaam. Daarna ga je jouw bevindingen koppelen aan de oefening van module 1. Via deze oefening krijg je inzicht in wat er speelt, welke blokkades er zijn en kan je daarin verandering aanbrengen. Je lichaam vertelt je zoveel, de vraag is: weet jij hoe te luisteren?

 

 1. Wat wil ik en hoe wil ik dat: hoe vaak ik de vraag 'wat wil ik nu eigenlijk' heb gehoord! Nu is het tijd om daar echt antwoord op te gaan geven. En niet alleen wat je wilt, maar ook hoe je het wilt. Nu ben jij aan de beurt!

 

 1. Keuzes: jouw keuzes tot nu toe hebben je gemaakt wie jij bent. In module 3 ga je die keuzes onder de loep nemen. Waren het echt jouw keuzes of toch om aan verwachtingen van anderen te voldoen of om anderen tevreden te houden? In deze module ga je mey jouw keuzes in het reine komen. Want alleen dan staat de weg open naar het helemaal jij zijn.

 

 1. Loskoppelen: met alleen de vorige modules kom je er niet. Je zult hoe dan ook moeten loskoppelen om helemaal jezelf te kunnen zijn. In module 4 ga je hiermee aan de slag met eenvoudige doch krachtige oefeningen. Je zult merken dat na deze oefeningen de energie bij jou weer vrij gaat stromen en dat er weer ruimte komt. Allebei voorwaarden voor de modules die nog komen.

 

 1. Loslaten: om jouw versie van jezelf te worden, is het nodig dat je vrij bent van alle blokkades en belemmeringen die je van jezelf weghouden. In modules 1 tot en met 5 ben je hier al mee bezig geweest. Nu is de tijd gekomen om je echt te bevrijden van alle belemmeringen en blokkades. Daar help ik je mee in deze module.

 

 1. Geluk en erkenning van binnenuit: de vorige modules stonden in het teken van inventariseren, opruimen, een plek geven. Nu is het tijd om weer te gaan inrichten. Wanneer je gelukkig bent vanuit jezelf en jezelf erkenning geeft, sta je stevig in het leven. Je bent dan niet meer afhankelijk van anderen en dat geeft een vrij gevoel. In deze module leer je hoe je dit bij jezelf kunt bereiken.

 

 1. Energie: je staat nu weer in je centrum en van daaruit ga je verder. In module 6 staat het onderwerp energie centraal. Hoe jij in jouw energie kunt blijven en ervoor kan zorgen dat je weer goed in je energie komt als dat nodig is, komt allemaal aan bod in deze module. Dit gaat je ook weer veel eye openers opleveren, dat garandeer ik je!

 

 1. Welk resultaat wil ik: om daar te komen waar jij wezen wilt of te van dromen naar doelen naar doen te gaan, is het nodig dat je weet welk resultaat of welke resultaten je wilt behalen. In deze module ga jij hier een handig overzicht van maken aan de hand van een bijzondere manier. Laat je verrassen!

 

 1. Welke doelen horen daarbij en welke to do lijst: nu heb je jouw gewenste resultaten en is het tijd om de volgende stap te zetten: doelen stellen. Wist je dat doelen eigenlijk dromen met een deadline zijn? Bij doelen hoort een to do lijst. Heb je jouw doelen en to do lijst in kaart gebracht, dan staat niets meer in de weg toch?

 

 1. Wat houdt me tegen en wat doe ik hier tegen: deze keer gaat het je met het behalen van jouw doelen wel lukken. In module 10 ga je namelijk aan de slag met wat houdt je tegen om die doelen te behalen? Waarom is het je eerder niet gelukt? Waar liep je tegenaan? Ga de confrontatie aan en maak hier eens en voor altijd een einde aan! Hoe je dat doet, dat komt in module 11 aan de orde.

 

 1. Moodboard-Visionboard: hier heb je vast wel eens van gehoord. En ja, het werkt echt! De idee achter het moodboard-visionboard wordt uitgelegd in deze module. En geloof me, dit is niet alleen een super leuke, maar ook een super krachtige tool!

 

 1. Tijdpad: om daadwerkelijk resultaten te behalen en doelen te bereiken, heb je een tijdpad nodig. De magie van een tijdpad en hoe je een tijdpad uitzet dat werkt, dat leg ik uit in module 13. Hierna ga jij uiteraard er zelf een maken,

 

 1. Van tijdpad naar weekplanner: lukraak een tijdpad uitstippelen en een moodboard of visionboard boven je bureau hangen, daar kom je er niet mee. Om echt succevol te zij, is het nodig om je tijdpad te vertalen naar een planning. Hiermee help ik je in deze module. De sleutel: plan niet te veel. En geloof me, dat klinkt makkelijker dan gedaan. Tips & tricks krijg je uiteraard ook mee.

 

 1. Focus behouden: en dan komt het...je bent er helemaal klaar voor! Maar, nu de grootste uitdaging, focus behouden. Want, de waan van de dag slokt je op en de mallemolen van het leven neemt je mee. Hoe ga jij de focus behouden om straks toch die resultaten te behalen en die doelen de realiseren? Module 15 is hiervoor jouw reddingsboei. In deze module maak jij een back up plan. Dat mocht je de focus verliezen, dan pak je dit plan erbij en ben jij zo weer back on track.

 

 1. Oogsten: eindelijk mag je oogsten en genieten van jouw resultaten. Oogsten kan je echter ook gebruiken om door te groeien. Hoe je dat proces voor jezelf inricht, leer je in module 16.

 

Na het doorlopen van deze 16 modules ben jij na 3 maanden intensief aan jezelf te hebben gewerkt, Jouw versie van Jezelf en weet jij van Dromen naar Doelen naar Doen te, gaan. Je hebt antwoorden op de vragen 'Wie ben ik', 'Wat wil ik', 'Wat houdt me tegen' en 'Hoe kom ik waar ik wezen wil'. Je hebt het waardevolle proces van Inzicht, Mindset, Verandering en Resultaat je eigen gemaakt. Kom je op een punt dat het weer begint te knagen en je niet zo lekker gaat of niet zo lekker in je vel zit, dan hoef je alleen dit proces te doorlopen en je bent er weer zoals jij dat wilt. Hoe mooi is dat!

 

Ben jij bereid om de diepte in te gaan?

Ben jij bereid om het onderste uit de kan te halen?

Zit je vast en wil je weer verder?

Ben jij bereid om tijd en energie in jezelf te steken?

Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan op een net even andere manier?

Dan is het IMVR-programma echt iets voor jou!

 

Het IMVR-programma bestaat uit de 'Door Inzicht Naar in z'n Vrij' en de 'Dromen, Doelen, Doen' e-learnings in één en is het gehele traject om Jouw versie van Jezelf te worden. Daarnaast heb je contactmogelijkheid via de mail. Vind je het fijn om in een groep ervaringen uit te wisselen, dan kun je terecht in De Elzenboom Community, de besloten facebookgroep.

 

Jouw investering in de IMVR e-learning bedraagt € 497,- ex BTW

 

Testimonials

 

Laat je overtuigen door anderen die je voor zijn gegaan en die overtuigd zijn geraakt van deze unieke vorm van coaching. Je kunt het lezen onder de testimonials.

De Elzenboom©2017 | Coach-Trainer Elke Geertsema-Hannenberg | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 05