Dromen Doelen Doen

De Elzenboom

Net even anders in coaching en training

Dromen Doelen Doen

 

Je weet wat je wil en hoe je dat wil. Maar ergens lukt het toch steeds niet. Je hebt van alles geprobeerd, maar je komt niet verder dan dromen en plannen maken. Niets zo vervelend als dat! Je wil resultaat, je wil doelen realiseren, je wil vooruit! En deze keer gaat je dat lukken! Mijn Dromen Doelen Doen programma zorgt ervoor dat jij van jouw Dromen, via Doelen naar Doen en tot Resultaten komt en op die manier Jouw versie van Jezelf te wordt.

 

Het programma 'Dromen, Doelen, Doen' bestaat uit 8 weken, waarbij je wekelijks modules krijgt aangereikt. Inzichten verkrijg je aan de hand van de oefeningen en aan de hand van 4 readings. Bij dit programma zit ook waardevol bonusmateriaal om jou te ondersteunen in jouw proces. Via De Elzenboom Community op Facebook kan je in een besloten groep je ervaringen delen en contact met anderen en mij onderhouden. Uiteraard kan contact met mij ook via de mail.

 

Aan de hand van een werkboek vol krachtige oefeningen (denken en doen), (schrijf)opdrachten, meditaties en door gedegen zelfonderzoek met gebruikmaking van edelstenen, kruiden, kaarten of runen, ga jij van Dromen naar Doelen naar Doen.

 

Wil jij antwoord op:

  • hoe kom ik van dromen naar doen,
  • hoe behaal ik wel resultaten.

Wil jij weten hoe je jouw tijdpad maakt?

Wil jij leren hoe je jouw tijdpad vertaalt naar een praktische weekplanning?

Wil jij echt gaan oogsten?

Meld je dan nu aan voor Dromen Doelen Doen!

 

Met krachtige, handige en praktische tools, help ik jou jouw dromen te vertalen naar doelen. Deze doelen te vertalen naar een actieplan. En dat actieplan om te zetten naar doen.

 

Uit welke modules bestaat het programma:

  1. Welk resultaat wil ik: om daar te komen waar jij wezen wilt of te van dromen naar doelen naar doen te gaan, is het nodig dat je weet welk resultaat of welke resultaten je wilt behalen. In deze module ga jij hier een handig overzicht van maken aan de hand van een bijzondere manier. Laat je verrassen!

 

  1. Welke doelen horen daarbij en welke to do lijst: nu heb je jouw gewenste resultaten en is het tijd om de volgende stap te zetten: doelen stellen. Wist je dat doelen eigenlijk dromen met een deadline zijn? Bij doelen hoort een to do lijst. Heb je jouw doelen en to do lijst in kaart gebracht, dan staat niets meer in de weg toch?

 

  1. Wat houdt me tegen en wat doe ik hier tegen: deze keer gaat het je met het behalen van jouw doelen wel lukken. In module 3 ga je namelijk aan de slag met wat houdt je tegen om die doelen te behalen? Waarom is het je eerder niet gelukt? Waar liep je tegenaan? Ga de confrontatie aan en maak hier eens en voor altijd een einde aan! Hoe je dat doet, dat komt in module 4 aan de orde.

 

  1. Moodboard-Visionboard: hier heb je vast wel eens van gehoord. En ja, het werkt echt! De idee achter het moodboard-visionboard wordt uitgelegd in deze module. En geloof me, dit is niet alleen een super leuke, maar ook een super krachtige tool!

 

  1. Tijdpad: om daadwerkelijk resultaten te behalen en doelen te bereiken, heb je een tijdpad nodig. De magie van een tijdpad en hoe je een tijdpad uitzet dat werkt, dat leg ik uit in module 5. Hierna ga jij uiteraard er zelf een maken,

 

  1. Van tijdpad naar weekplanner: lukraak een tijdpad uitstippelen en een moodboard of visionboard boven je bureau hangen, daar kom je er niet mee. Om echt succevol te zij, is het nodig om je tijdpad te vertalen naar een planning. Hiermee help ik je in deze module. De sleutel: plan niet te veel. En geloof me, dat klinkt makkelijker dan gedaan. Tips & tricks krijg je uiteraard ook mee.

 

  1. Focus behouden: en dan komt het...je bent er helemaal klaar voor! Maar, nu de grootste uitdaging, focus behouden. Want, de waan van de dag slokt je op en de mallemolen van het leven neemt je mee. Hoe ga jij de focus behouden om straks toch die resultaten te behalen en die doelen de realiseren? Module 7 is hiervoor jouw reddingsboei. In deze module maak jij een back up plan. Dat mocht je de focus verliezen, dan pak je dit plan erbij en ben jij zo weer back on track.

 

  1. Oogsten: eindelijk mag je oogsten en genieten van jouw resultaten. Oogsten kan je echter ook gebruiken om door te groeien. Hoe je dat proces voor jezelf inricht, leer je in module 8.

 

Na het doorlopen van deze 8 modules ben jij Jouw versie van Jezelf. Je hebt antwoorden op de vragen 'Wie ben ik', 'Wat wil ik', 'Wat houdt me tegen' en 'Hoe kom ik waar ik wezen wil'. Je hebt het waardevolle proces van Inzicht, Mindset, Verandering en Resultaat je eigen gemaakt. Kom je op een punt dat het weer begint te knagen en je niet zo lekker gaat of niet zo lekker in je vel zit, dan hoef je alleen dit proces te doorlopen en je bent er weer zoals jij dat wilt. Hoe mooi is dat!

 

Ben jij iemand die echt resultaat verwacht?

Ben jij bereid om op een net even andere manier

de confrontatie met jezelf aan?

Ben jij bereid om tijd en energie in jezelf te steken?

Meld je dan nu aan!

 

Jouw investering in de Dromen Doelen Doen e-learning bedraagt € 257,- ex BTW

 

Testimonials

 

Laat je overtuigen door anderen die je voor zijn gegaan en die overtuigd zijn geraakt van deze unieke vorm van coaching. Je kunt het lezen onder de testimonials.

De Elzenboom©2017 | Coach-Trainer Elke Geertsema-Hannenberg | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 05