Inzicht in 4 stappen

De Elzenboom

Net even anders in coaching en training

Inzicht in 4 stappen

 

Je wil antwoorden 'Wie ben ik', 'Wat wil ik' en 'Wat houdt me tegen'. Je wil er weer voor gaan, maar weet niet goed hoe. Schrijf je dan in voor deze korte e-learning en word weer Jouw versie van Jezelf!

 

Twee weken lang krijg je twee keer per week waardevolle informatie en krachtige oefeningen om Jouw versie van Jezelf te worden. Aan de hand van videoberichten krijg je uitleg over de stappen en daarna ga je met gebruik van het werkboek met jezelf aan de slag. Jouw eerste inzicht verkrijg je uit jouw eerste reading. En dat is dan ook meteen je vertrekpunt. Aan het einde volgt er nog een reading, zodat jij je voortgang ziet of nieuwe inzichten verkrijgt. Deze unieke combinatie van coaching, e-learning en readings is een hele krachtige combinatie. Ik weet dat, nu jij nog! En weet je wat het mooie is? Als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt, dan kan je die blijven toepassen!

 

Ben jij iemand die echt resultaat verwacht?

Ben jij bereid om op een net even andere manier

de confrontatie met jezelf aan?

Ben jij bereid om tijd en energie in jezelf te steken?

Meld je dan nu aan!

 

Waar bestaan de 4 stappen uit:

  1. Ben ik Mijn versie van Mezelf: een grondige inventarisatie van jezelf.
  2. Voelen (incl meditatie): aan de hand van een geleide meditatie ga je voelen wat er zich in jezelf afspeelt en wat hiervan de boodschap is.
  3. Wat houdt me tegen: door eerlijk te zijn en te luisteren naar jezelf krijg je hier antwoorden op.
  4. Loslaten (incl ritueel): bij de laatste stap breng je stap 1 tot en met 3 samen en met behulp van een mooi ritueel bevrijd jezelf van datgene wat je tegenhoudt om jouw versie van jezelf te zijn.

 

Deze e-learning van 2 weken is een kort programma om jou snel inzicht te geven en je in beweging te krijgen. Het is ook een kennismaking met de e-learning 'Door Inzicht naar in z'n Vrij'. Vind je het fijn om in een groep ervaringen uit te wisselen, dan kun je terecht in De Elzenboom Community, de besloten facebookgroep.

 

Jouw investering om snel inzicht te krijgen en in beweging te komen bedraagt € 47,- ex BTW.

 

Waar wacht je nog op? Start vandaag met Jouw versie van Jezelf en meld je aan!

 

Testimonials

 

Laat je overtuigen door anderen die je voor zijn gegaan en die overtuigd zijn geraakt van deze unieke vorm van coaching. Je kunt het lezen onder de testimonials.

De Elzenboom©2017 | Coach-Trainer Elke Geertsema-Hannenberg | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 05