Edelstenen

De Elzenboom

Net even anders in persoonlijke ontwikkeling

Leef Jouw Versie van je leven.

Met aandacht en vol levenslust.

Inzicht door Edelstenen

 

Wil je die ene stap zetten, maar durf je niet?

Blijft het bij dromen, maar wil je naar doen?

Probeer je van alles, maar lukt het niet?

 

Laat je dan eens leiden door een Edelsteen. Edelstenen kies je met je gevoel of intuïtie en je intuïtie weet als geen ander wat jij, nu, op dit moment nodig hebt om verder te komen. De edelsteen die je hebt gekozen, heeft een bepaalde betekenis en werking. Door te bekijken wat de spirituele betekenis of de geneeskracht van de steen is, krijg je direct antwoorden op je vragen. En belangrijker, hoe je nu verder kunt of wat je nodig hebt om verder te kunnen gaan. Nadat je jouw steen hebt gekozen, ga je met de boodschappen van je steen aan de slag. Om de 14 dagen kies je een nieuwe steen en op die manier zul je merken dat je steeds die steen kiest die op dat moment bij je past. Op deze manier helpen de door jou gekozen edelstenen je in jouw traject om antwoorden te krijgen op Wie ben ik, Wat wil ik en Hoe kom ik daar?

 

Voorbeelden van wat Edelstenen je te vertellen hebben:

 

Trekt Amethyst je bijvoorbeeld aan, dan helpt Amethyst je met het verwerken en het accepteren van verlies. Amethyst maakt wilskrachtig. En het is de steen van het loslaten

 

Heb jij meer met Lapis Lazuli, dan helpt Lapis Lazuli je met zelfvertrouwen en vertrouwen in eigen kunne en intuitie. Deze steen helpt ook met kalmeren en rust geven. Met Lapis Lazuli verdwijnen angsten en vooroordelen.

 

Granaat helpt bij depressie en geeft energie, maakt vrolijk en helpt je nieuwe oplossingen te vinden.

 

Word je aangetrokken door Citrien, dan helpt deze steen je met zelfvertrouwen en een goed humeur. Het helpt je jezelf te accepteren zoals je bent en realistisch te blijven.

 

Rode Carneool helpt je bij stress, het geeft je energie en maakt je actief.

 

Kies jij Chrysocolla, dan helpt deze steen je met het opheffen van blokkades door je moed en kracht te geven. Het helpt je met zelfvertrouwen, zelfbewustzijn, voor jezelf op te komen en te luisteren naar je innerlijke stem.

 

Denk aan wat jij wilt bereiken, hoe het kan zijn, hoe dat voelt. Zet die eerste stap op weg naar jouw horizon en heb vertrouwen.

 

 

Elke )O( De Elzenboom©2018 | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 055