Over Elke

De Elzenboom

Net even anders in coaching en training

Mijn missie is om mensen die zich afvragen Wie ben ik, Wat wil ik en Hoe kom ik daar? te empoweren. Door hen te helpen een techniek eigen te maken waarmee antwoorden worden verkregen. Dat doe ik aan de hand van Inzicht-Mindset-Verandering-Resultaat op een net even andere manier dan die je wellicht zou verwachten. En deze techniek kan steeds weer worden toegepast. Hoe mooi is dat! En dat gun ik jou ook! Zodat jij niet jarenlang hoeft te worstelen, maar snel bij je antwoorden komt.

 

Wil jij ook door inzicht weer in beweging komen en de door jou gewenste resultaten bereiken?

 

 

Dan ontvang je in je mail tips en adviezen waar je meteen mee aan de slag kunt.

Coaching en e-learning De Elzenboom-stijl

 

In mijn coaching en e-learning maak ik gebruik van edelstenen, kruiden, kaarten of runen.

 

Alle vragen waarin jij je herkent, daar ben ik ook tegen aan gelopen. Edelstenen, kruiden, kaarten en runen hebben voor mij inzicht helder en tastbaar gemaakt. Het gebruik hiervan heeft mij zo goed geholpen dat ik het nu toepas in mijn coachingsprgramma's. Ze geven antwoorden, confronteren, motiveren en stimuleren. Ze zetten je in beweging! Je krijgt het inzicht wat jij op dat moment nodig hebt voor jouw proces. Dat is dan ook meteen jouw vertrekpunt en komt het dieper bij je binnen. Dat komt jouw proces ten goede en daarmee de weg naar jouw resultaat.

Ben je benieuwd naar mijn eigen traject, je kunt het lezen op mijn blog onder 'Mijn eigen weg'.

 

Alle antwoorden zitten al in jou, je hoeft ze alleen maar naar boven te halen. En daar wil ik jou bij helpen.

Ik ben Elke Geertsema-Hannenberg, 46 jaar, van huis uit jurist en in de afgelopen jaren getransformeerd naar docent en coach. Ik ben getrouwd, trotse mamma van een zoon en we wonen met heel veel plezier samen met onze 4 katten. Ik waardeer tijd en aandacht voor elkaar, daar geniet ik van. Ik leef volgens het ritme van het Jaarwiel en de Maan. Ik blijf mezelf ontwikkelen door middel van opleiding, zelfstudie en challenges.

Mijn levensmotto: Geniet van elke moment.

De Elzenboom©2017 | Coach-Trainer Elke Geertsema-Hannenberg | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 05