Testimonials

De Elzenboom

Net even anders in coaching en training

Testimonials

 

"Ik ben heel blij dat ik heb deelgenomen aan het IMVR-programma. Het heeft me heel veel over mezelf geleerd en bijgebracht. De extra's maakten het helemaal af en waren naar mijn gevoel altijd raak. Ze hebben mij geholpen en ondersteund. Naar mijn aanvoelen zal dit een grote impact hebben op de doelen die ik voor mezelf heb (terug-)gevonden dankzij de waarde volle oefeningen. Echt de impact; zal ik pas volgend jaar kunnen. Dan doe ik zeker nog eens mee!"

 

"Ik vond het fijn om te doen. Dingen opruimen die niet meer bij je passen zodat je het nieuwe kunt ontvangen. Soms laat je iets niet los, blijft het bij je hangen zonder dat je er erg in hebt. Nu eindelijk eens opgeruimd wat er niet meer hoort. Je voelt je daarna heerlijk."

 

"De zevenblad past idd wel bij mij. En de thee staat in de tuin 😄. Terwijl ik er altijd op liep te mopperen, wordt het nu fuctioneel. Dank je."

 

"De inhoud is van hoge kwaliteit en mooi vorm gegeven. Het wordt op een leuke en stimulerende manier aangeboden."

 

"Ik vond het leuk om mee te doen. Je hebt een prettige stem en je deed het leuk! Alleen zoals ik al eerder benoemde ging het mij persoonlijk te snel. Ik kon het niet meer bij benen en ik ga het nog eens op mijn eigen tijd opnieuw doen. Vond het wel verhelderend voor wat ik mee heb gedaan en het sloot mooi aan bij waar ik ook mee bezig ben. Wat ik ook erg leuk vind zijn de kaarten die je hebt getrokken en sloegen zeker weten op mij. Ik geloof daar ook stellig in. Suc-6 en bedankt!"

*Noot: inmiddels heb ik de duur van de e-learnings aangepast.

 

"Ik heb t als prettig ervaren. Je raakte de snaar."

 

"Ik heb het IMVR-programma als zeer verhelderend ervaren."

 

"Ik ben er morgenavond helaas niet bij. Ik vond het een heel boeiende week; maar loop wel wat achterop met de opdrachten van de laatste drie dagen... Een welgemeend dankjewel voor de mails en misschien tot later eens!"

 

"Ik ga je webinar met plezier volgen...want het heeft me goed geholpen.:-*"

 

"Bedankt voor t, op het laatste nippertje, zo snel toevoegen én wat heb je n prettige stem."

 

"Ik kan mijn kaart plaatsen daar ben ik nu ook eigenlijk mee bezig."

 

"Zeer verhelderend, maar dan echt zeer verhelderend...vooral het invullen van de vragenlijst. Bedankt!"

 

"Ik had de kaart zevenblad gekozen. Toen ik de tekst las, het past inderdaad bij mij."

 

"Hallo Elke. wat verhelderend deze lessen. moet het nog allemaal bezinken wat ik geleerd heb. mare de meditatie zijn heel erg fijn. Ik kan vanavond helaas niet bij zijn wat ik echt jammer vind! kan ik het daarna terug kijken of gaat dat niet..? ieder geval heel erg bedankt voor deze wijze lessen. ik heb heel erg veel geleerd!! veel liefs❤"

 

Andere testimonials zijn te vinden onder Aanbevelingen op mijn LinkedIn account

De Elzenboom©2017 | Coach-Trainer Elke Geertsema-Hannenberg | Almere | Kvk 61138681 | www.de-elzenboom.nl | e-mail: elke@de-elzenboom.nl | mob: 06 182 75 05